توضیحات
روایتنگاری حجم گستردهای از آثار خلق شده در حوزه آثار مکتوب را شامل می شود.
روایتهایی که خلقکنندگان این آثار بنا به تخصص، مهارت و علاقۀ خود مضامین مختلفی را انتخاب میکنند اما در میان این حجم گسترده از چنین آثاری برخی از آنها با توجه به قابلیتها و ویژگیهای خاص خود میتوانند توجه خاص مخاطبین را جلب کنند یکی از این ویژگیها قطعاً میتواند محتوای مورد روایت باشد.
کتاب «زندانبان ناجی» با روایت کاظم شاهرخنیا و نویسندگی مجتبی قنبرزاده سراغ یکی از موضوعات خاص جامعه رفته است. در این اثر که سرشار از لحظات تلخ و شیرین است هفت روایت از تلاش برای آزادسازی زندانیان منجر به قتل که به اعدام محکوم هستند روایت شده است.
«در میان دیوارهای سرد و سنگین زندان، یک زندانبان تلاش میکند تا نوری در دل تاریکی بیفروزد. او با ایمان به بخشش و انسانیت، سعی دارد جان زندانیانی را که محکوم به قصاص هستند، نجات دهد.
آیا میتوان در میانه مرگ و ناامیدی، راهی به سوی زندگی و رهایی یافت؟ این کتاب سفری است به قلب انسان، جایی که عشق و بخشش میتواند برترین حکم باشد.
زندان بندرعباس و دستگاه قضایی استان از نظر نسبت درصد محکومان به قصاص و جلب رضایت در کشور یکی از پیشتازان هستند و بسیار خوش درخشیدند که قابل ستایش و مثالزدنی است اما باید این نکته را نیز در نظر بگیریم که بندرعباس پایتخت اقتصادی کشور است و انتظار میرود مراکز اقتصادی استان نیز در راستای مسئولیتهای اجتماعی خود دست یاری ستاد صبر را گرفته و در تأمین مالی این امر خداپسندانه مشارکت کنند.»
نظرات
هنوز هیچ نقد و بررسی صورت نگفته است.